قطعا همه شما در و پنجره‌ آلومینیومی قدیمی را به یاد دارید. این در و پنجره‌ها، اولین نسل از درب و پنجره‌های غیرآهنی بودند، که عایق بهتری نسبت به پنجره‌های آهنی داشتند و به همین دلیل، پس از ورود به بازار، بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفتند.

 

بعد از ورود پروفیل‌های آلومینیومی به بازار درب و پنجره دوجداره، با پیشرفت تکنولوژی، در و پنجره‌ دوجداره آلومینیومی جدیدی تولید شد. یکی از این در و پنجره‌های جدید دوجداره، در و پنجره دوجداره آلومینیومی رنگین پروفیل کویر است .

 

شرکت رنگین پروفیل کویر برندی شناخته شده در ایران و کشورهای همسایه با بیش از دو دهه تجربه (تاسیس ۱۳۷۴) در صنعت ساختمان و ارتباط پیوسته با مراکز علمی و انجام آزمایشات متعدد و طراحی و تولید بیش ازده ها تیپ در و پنجره آلومینیومی با کیفیت مشابه اروپایی و اجرای بیش از ۸۰۰۰ پروژه و بالغ بر ۱,۰۰۰,۰۰۰ متر مربع در و پنجره و نما می باشد.

 

 

در و پنجره آلومینیومی ترمال بریک

در و پنجره آلومینیومی ترمال بریک

 

 

پروفیل آلومینیومی چیست؟

 

از نظر لغوی، پروفیل به معنای ثابت بودن مقطع در طولی مشخص است. در دنیای فلزات و ساخت و ساز، پروفیل شامل انواع مختلفی است. اصلی‌ترین کاربرد پروفیل‌ها برای ساخت درب و پنجره‌های فلزی می‌باشد.

 

آلومینیوم فلزی نقره‌ای رنگ با جلای فلزی، نرم، سبک و دارای قابلیت شکل‌پذیری زیاد است. از ویژگی‌های مهم آلومینیوم، سبک وزنی و قابلیت عدم زنگ‌زدگی می‌باشد. پروفیل اکستروژن آلومینیوم به عنوان یکی از پرمصرف‌ترین بخش مصارف آلومینیوم به حساب می آید.

 

برای تولید پروفیل آلومینیوم، ابتدا ماده اولیه را که بیلت آلومینیومی نام دارد، تحت فشار بسیار بالا و درجه حرارت مناسب قرار می‌دهند. سپس آن را از میان قالب های مخصوصی حرکت می‌دهند.

 

به این ترتیب ماده اولیه تغییر شکل پیدا می‌کند و به اشکال مورد نظر درمی‌آید. به خاطر اعمال فرآیند حرارتی و فشار بالا روی فلز آلومینیوم، ماده اولیه کاملا تغییرشکل پیدا می‌کند و در نتیجه پروفیل آلومینیوم تولید می‌شود.

 

یکی از موارد اتلاف انرژی در ساختمان عدم انتخاب درست جنس و نوع پنجره میباشد. با انتخاب پنجره مناسب میتوان میزان انرژی مصرفی در ساختمان را کاهش داد و با بهینه سازی انرژی ساختمان را در زمستان گرم و در تابستان خنک نگه داشت. در و پنجره آلومینیومی دو جداره ترمال بریک نوعی پنجره عایق در برابر حرارت میباشد و در واقع عنوان ترمال بریک به معنای شکست حرارتی میباشد. ضریب انتقال حرارت در آلومینیوم بسیار بالاست و به همین منظور پروفیل های آلومینیومی در این نوع در و پنجره ها توسط نوارهای پلی آمید به یکدیگر متصل میشوند.

 

نوارهای پلی آمید از جنس الیاف شیشه متراکم با قابلیت تحمل فشار و حرارت بالا میباشد که جریان حرارت را کاهش میدهند و نوعی مانع حرارتی ایجاد میکنند. سیستم آلومینیومی ترمال بریک به دلیل داشتن نوارهای پلی آمید بین جدار داخلی و خارجی پروفیل ها, مانع از انتقال گرما و سرما میشود. علاوه بر آن استفاده از شیشه های دو جداره در پنجره ترمال بریک خود نوعی عایق صوتی و حرارتی ایجاد میکند که آرامش را برای ساکنین منازل به ارمغان می آورد.

 

معایب در و پنجره آلومینیومی ترمال بریک

 

قیمت در و پنجره آلومینیومی ترمال بریک بر اساس مقدار وزن پروفیل آلومینیوم به کار رفته در ساخت آن محاسبه میشود. این امر باعث شده که قیمت این نوع پنجره نسبت به سایر پنجره ها گران تر باشد. علاوه بر آن قیمت یراق آلاتی که در پنجره آلومینیومی ترمال بریک استفاده میشود بالا ست.

 

پنجره ترمال بریک قابلیت اصلاح و تغییر شکل را نداند و بعد از تولید نمیتوان فریم پنجره را تغییر داد.

 

این نوع در و پنجره از آلومینیوم تشکیل شده و تا حدی سرما و گرما را به داخل ساختمان انتقال میدهد.

در و پنجره آلومینیومی ترمال بریک

در و پنجره آلومینیومی ترمال بریک

 

 

مزایای در و پنجره آلومینیومی دو جداره ترمال بریک

 

 

پروفیل هایی که در این نوع پنجره ها استفاده میشود دارای محفظه های متعدد با ضخامت های مورد نیاز میباشد که میتوان جهت عایق بندی از آنها استفاده نمود. این پروفیل ها مقاومت پنجره را بالا میبرند و باعث ایجاد درزبندی قوی در آن میشود.

 

در و پنجره آلومینیومی ترمال بریک, شیشه های دو جداره در محفظه ی میانی پروفیل ها قرار داده میشوند که این امر باعث عایق بندی کامل شیشه ها میشود.

 

این نوع پنجره ها دارای تنوع رنگ, فرم و یراق آلات میباشد و نیازهای یک ساختمان را در خصوص نصب پنجره مناسب برآورده میکند.

 

پنجره های آلومینیومی ترمال بریک در برابر عوامل محیطی مانند باران, برف, تابش نور خورشید, گرد و غبار و … مقاوم میباشند و تغییر رنگ و شکل نمیدهند.

 

این پنجره ها وزن بسیار سبکی دارند اما در عین حال در برابر وزش باد مقاوم هستند.

 

پنجره آلومینیومی ترمال بریک از انتقال گرما و سرما از بیرون ساختمان به داخل آن جلوگیری میکند و مصرف انرژی برودتی در تابستان و انرژی حرارتی در زمستان را کاهش میدهد.

 

این پنجره ها نوعی عایق حرارتی میباشند و در برابر اشتعال مقاومت بالایی از خود نشان میدهند. سطح بیرونی پنجره توسط یک لایه پلی آمید از سطح داخلی جدا میشود, این لایه به عنوان نوعی عایق حرارتی عمل میکند. علاوه بر این, پنجره آلومینیومی ترمال بریک نوعی عایق صوتی ست که از انتقال سر و صدا به داخل ساختمان ممانعت مینماید.

 

پروفیل های فریم و بازشو در محل تقاطع با جوش بهم متصل شده اند. اتصالاتی که توسط یراق آلات پیچ و پرچی و پانچ در این پنجره ها صورت میگیرد بسیار محکم هستند که این امر بر استحکام و دوام پنجره های آلومینیومی ترمال بریک می افزاید.